9 smrtonosnih izjava žene


1. Dobro!!!
Ovo je riječ koju žene koriste da bi završile raspravu kada su ONE u pravu, a ti trebaš ušutiti.

2. Pet minuta...
Ukoliko se oblači, ovo znači najmanje pola sata. Pet minuta je samo pet minuta, u slučaju da ti je dato od strane nje da pogledaš utakmicu prije nego što počneš pomagati oko kuće.

3. Ništa!!!
Ovo je u narodu poznato kao – „zatišje pred buru“. Ovo znači nešto, i trebao bi se bojati.

4. Dobrooo, može!!!
Ovo je izazov, ne dozvola. Ne čini to!

5. Duboki uzdah...
Ovo je zapravo riječ, ali ta ne-verbalna izjava je često pogrešno protumačena od strane muškaraca. Dubok uzdah znači da ona misli da si totalni idiot i pita se zašto troši svoje vrijeme stojeći tu i raspravljajući se s tobom oko ničega.

6. Uredu...
Ovo je jedna od najopasnijih izjava koje žena može uputiti muškarcu. „Uredu“ znači da ona želi dobro i detaljno razmisliti prije nego što odluči kako i kada ćeš platiti za svoju grešku.

7. Hvala!
Žena ti se zahvaljuje, ne pitaj ništa, ništa! Samo reci – nema na čemu. (Napomena: Ovako treba postupiti ukoliko se ne zahvali s riječima: „Hvala ti puno!“ – to je ČISTI sarkazam i ustvari ti se tada nikako i ne zahvaljuje.U tom slučaju NEMOJ REĆI „nema na čemu“, jer to povlači sa sobom „Svejedno“)

8. Svejedno!!!
Čarobna riječ kojom ti žena kulturno poručuje J*** SE!!!


9. Ne brini se ti ništa, ja sam uradila...
Još jedna u nizu izuzetno opasnih izjava, znači da je to nešto što je žena rekla muškarcu da uradi već više puta, ali to sada SAMA mora uraditi. Ovo kasnije rezultira katastrofalnim potezom muškarca s pitanjem „Što nije uredu?“. A odgovor žene je točka br.3...