Nova španjolska serijaU početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluha je, slijepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa mora jesti šljunak.
Poslije 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje.
U 120-toj epizodi izraste joj noga.
U 150-toj epizodi postaje direktor banke.
U 250-toj epizodi dobija napad sijlepog crijeva, svi muškarci u seriji plaču.
U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetrvu i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata nasljednica. Svi muškarci u seriji plaču.
U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču, naročito se u tome ističu muški likovi.
Dvije epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarist i koscenarist.
Ta epopeja traje cirka 20 epizoda.
U 340-oj epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da će imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muskarci u seriji, plače moja baba koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijeli konačno krenulo.
Na kraju, poslije 500 epizoda proročanstvo se ispuni, moja baba počinje da prati drugu španjolsku seriju u kojoj, na početku, Lucinda živi u štali, nema jednu nogu, gluha je i slijepa...


Veliki izbor zanimljivosti na portalu U prolazu